saker som är bra just nu

♥ Jag har pratat med några människor från min skola nu på kvällen angående en Harry Potter förening som dog ut när den gamla styrelsen tog studenten. Vi ska ha ett möte imorgon och jag kanske kommer vara med i styrelsen för föreningen! Är så sjukt taggad jesus amalia.
 
♥ I Harry Potters fotspår - jag har hittat tillbaka till Pottermore efter mer än ett års inaktivitet. Tycker fortfarande att det finns lite för lite att göra men det är ändå så fruktansvärt kul. Heter RainNox60 där förresten (ett betakonto som jag fick av min kompis yes oh yes)
 
♥ På fredag ska jag på en arbetsintervju hos ett företag som anställer barnvakter. Har letat extrajobb i typ fem år och även om jag är så nervös att jag kommer skita på mig så hoppas jag verkligen att det ska gå bra.
 
♥ Håller fortfarande igång läsandet och i den här takten hinner jag nog kanske till och med en bit över målet att läsa 50 böcker det här året. Och inte en enda omläsning. I januari kommer jag kasta mig över mina Harry Potter böcker igen. 
 
Eva har äntligen tittat om sagan om ringen trilogin så nu kan vi dö över ytterligare en sak tillsammans. Vi kollade på the Hobbit idag och peppade inför december. Nerdlyf4lyf.

Kommentarer
Postat av: Pyret.

Lite småläskigt att detta inlägg lästes precis efter att jag och min vän hade diskuterat HP-böckerna!
Planerar att leta upp ett trevligt café att sitta och läsa på i höst, är så pepp!

Svar: Så sjukt när sånt händer ju, och det tycker jag låter som en alldeles utomordentlig idé!
Johanna Ström

2013-09-15 @ 23:24:12
URL: http://nittiosexnollniotjugoett.blogg.se/
Postat av: Terese

Fin blogg :) följa varandra på bloglovin?

2013-09-16 @ 01:47:35
URL: http://difbruden.blogg.se
Postat av: freja

5 himla fina punkter!

2013-09-16 @ 23:30:14
URL: http://bomullsdrommar.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback