popaganda, första dagen

Vad måste hända för att jag äntligen ska få ihop ett blogginlägg? Jag måste bli sjuk!! Har legat hemma sen igår och klagat på att mina bihålor gör sååå ooont och sen vägrat att använda nässpray för det är sååå obehagligt och jag kooommer inte få bihåleinflamation det gör bara jääätteont.
 
Kan ju säga att mamma har börjat bli lite irriterad vid det här laget.
 
En positiv sak med att vara inlåst hemma (när dom sista sommarstrålarna skiner utanför, skitkul verkligen)(nämen vadå bitter) är att jag äntligen tagit ann mig att redigera bilder från Popaganda. Har haft lite svårt att skriva inlägg med många bilder på senaste tiden, inget passar liksom ihop. Men nu skiter jag i allt vad harmoni heter och slänger in olikt redigerade bilder i en salig blanding. Sånt kan också vara fint ibland. Faktiskt.
 
Det var rätt grått när jag och Moa gick ner mot Eriksdalsbadet på fredagseftermiddag, men vi var så peppade att vi knappt märkte av det. 
 
Eftersom det inte var så mycket folk än och det bara var små band som spelade gick vi till Monkis buss. Där kunde man få gratis kläder, och det tyckte vi lät väldigt trevligt. Jag tog en söt blus som jag är helt kär i.
 
Sen kom Julia och Matilda också. Matilda hade lyckats få in ett paraply vilket är beundrandsvärt då man blir muddrad enda in på huden ungefär.
 
Vid lilla scenen såg vi MS MR som Julia vägrade att missa, och det var bra för dom var riktigt duktiga och Lizzy Palpigner var så himla bra live. Och sen är hennes hår typ, det finaste som finns.
 
Sen ville Julia och Matilda se Jessie Ware, som verkade jättemysig men jag och Moa blev plötsligt extremt hungriga så vi gick upp till Skanstull och köpte sushi istället.
 
Vi hade sällskap av en Linnea också som vi hittat tidigare på festivalområdet. Linnea har varit min popagandakompanjon sen jag gick första gången 2011. Här sitter hon och byter sulor som jag sen tvingades ha i min väska. Men jag tycker ju om henne så jag bär hennes sulor any day.
 
Vid stora scenen, dit vi gick för att möta upp Julia och Matilda, hittade jag småglinen på övre bilden i.e min lillasyster med hennes gäng. Sen fotade jag ett flygplan och fick denna reaktion från en av de manliga 98orna "OH MY GAAAD DET SER UT SOM ETT X IT'S A SIGN JOHANNA IT'S A SIGN". Större entusiasm för The xx är nog svår att hitta.
 
Först skulle Noah and the Whale spela dock. Det behövs bara lite svänging indie pop för att få popaganda att slå på sitt absoluta mys mode och såpbubblorna fyllde den skymmande himlen. Efter spelningen, som självklart avslutades med 5 years time, satt vi i en timma och klagade på att mobilerna inte fungerade (man borde ha vant sig tycker man men icke) innan det började skrivas X på kinderna och folk ställde sig upp alldeles för tidigt.
Det var dags för The xx. 
 
Jag tog cirka 2019248 bilder under The xx och tänker ge dom ett eget inlägg istället. Plus att jag har en till dag av Popaganda att skriva om (som bestod av Håkan och bara Håkan ungefär). Men nu ska jag äta lunch, toodles.
 
 

Kommentarer
Postat av: maja

jättehärliga bilder dessa ju c:

Svar: men åh tacktacktack!
Johanna Ström

2013-09-07 @ 15:07:12
URL: http://bjorsne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback