the deathly hallows

Det är svårt att få till skärpan ibland, men äsch då.

molly

(blir man beordrad att fota profilbilder har man också rätt att lägga upp dom på sin blogg, rule #1)
 
Vi gillar sagan om ringen och kings of convinience lika mycket. Hon skriver fantasyberättelser och tvingar mig att gymma mer än vad jag egentligen vill. Och så älskar hon mopsar.

år&dar

Dagen började inte på topp men slutade desto bättre med lord of the rings häng innan jag drog iväg till Mosebacke för att se år&dar. Det var ett tag sen sist. Adam sjöng lite Lou Reed mot slutet och det var fint, plus att jag blev dökär i ett annant band som spelade. Oh my O heter dom och jag tycker att ni kan gå och lyssna lite på deras musik nu för den är svinbra. Klarinetter och allt, himla fancy. 

vad ska man skriva för rubrik till ett sånt här inlägg honsestly

Har skrivit matteprov som gick betydligt bättre än jag trodde det skulle gå, pluggat franska hos Eva men mest klagat med henne över att hennes skola tvingar henne läsa geografi som är ungefär världens tråkigaste ämne samt läst 150 sidor i The Maze Runner på en dag för den är så sjukt otroligt bra.
 
Imorgon ska jag på ett SSU möte, på fredag ska jag på en halloweenfest som min skola har annordnat och på lördag ska jag skriva högskoleprovet. Bra planering osv.

en historia om hur kollektivtrafiken förstör ens liv

Det här är Linnea. Idag när vi skulle åka hem från stan (rätt sent då hon skulle reklamera en tröja och jag skulle låna en bok på biblioteket (The Maze Runner, är så taggad på att börja läsa den)) så fungerade inte den tunnelbanelinjen som vi skulle åka. Vi behövde därför åka pendel och buss och jag vet inte vad, vilket kanske inte låter så farligt men när man är van att ta tunnelbanan åt ett håll utan byten blir det rätt läskigt. Pendeltåg är typ en helt annan värld för mig.
 
Sen när Linnea, efter ett par koppar kaffe och lite frustrerande matteplugg, skulle åka hem tappades det busskort på väg till busstationen och bussar missades vilket ledde till lång väntan i 1389421 minusgrader.
 
Det här var helt enklet inte vår tag när det gällde kolektivtrafik. Men jag gillar ju henne så det gör inte så mycket.
 
(Förresten - någon annan som räknar dagarna till höstlovet?)

alla hatar att pussla ihop himlen

Livet består av plugg, pussel och te. Lite jobbigt och lite bra. Väldigt lite tid. Men på sportlovet ska jag nog till London med min familj och det gör mig glad.
 
(Har förresten inte stött på katten igen. Mycket sorgligt.)

tjoflöjt

Är så trött och har så mycket plugg och det känns som att jag inte kommer kunna andas ut förrän höstlovet är här. Så fritid finns det inte att tala om. Hann med lite kvalitetstid med det gamla gänget idag dock, det blir alldeles för sällan när man är fyra stycken med olika scheman. Tycker ju om dom väldans mycket. 

nu är det ändå höst på riktigt

 

tredje oktober

Ville egentligen bara visa hur fina träden har börjat bli och berätta att nu ska jag minsann kolla på film för jag har ingen skola imorgon. Puss.

hittade en ny vän

Bekantade mig med den här raringen på väg hem från skolan. Hen gillade att stryka sig mot mina ben men blev lite rädd för kameran. Efter att tag blev jag övergiven för något som rasslade i buskarna, och jag ville helst inte tänka på vad det var för någonting. Så jag gick hem och drack kaffe istället. 
 
 

det här hände förresten för en vecka sen

Jag och Eva PRATADE med Phil. Vi tog däremot inte bilder med honom (Palle sneakfotade dock åt oss, gulle) för det är vi för awkward för, men det känns faktiskt bättre att ha fått prata med honom på riktigt. Han var så himla mysig och gullig, och det gjorde mig så glad att han faktiskt tog sig tiden att prata med oss i några minuter trots att det stod hundratals människor runt oss. Och jag kommer aldrig glömma hans min när han kom till plattan och såg allt folk. Sverige gillar sina youtubers.
 
Vi pratade bland annant om att Phil inspirerade mig och Eb till att starta egna youtube kanaler. Vilket vi har. Det finns bara inga videos på dom (eller jo, på Evas gör det faktiskt det för hon är bättre än jag). Men jag ska försöka komma igång med det. Är bara så himla lat, och lathet förstör liksom allt. Lathet och plugg. Usch.